Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/27077
Назва: Вплив вмісту аскорбінової кислоти на загальну антиоксидантну активність рослинної сировини шляхом кулонометричного титрування
Автори: Тригубенко, Ю.
Науковий керівник : Аксьонова, О. Ф.
Отрошко, Н. О.
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Тригубенко Ю. Вплив вмісту аскорбінової кислоти на загальну антиоксидантну активність рослинної сировини шляхом кулонометричного титрування. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Аксьонова О. Ф., Отрошко Н. О. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 408.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27077
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_408.pdf113.24 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.