Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2706
Title: Stabilization of milk quality by reducing the loss of the main components in the process of milking cows
Authors: Kostsiukevich, S. А
Kolga, D. F.
Nazarou, F. I.
Issue Date: 2021
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Kostsiukevich S. А., Kolga D. F., Nazarou F.I. Stabilization of milk quality by reducing the loss of the main components in the process of milking cows. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. 461-464 с.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2706
Appears in Collections:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
materialy-MNPK_SIAHV_2021-461-464.pdf302.78 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.