Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2706
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorKostsiukevich, S. А-
dc.contributor.authorKolga, D. F.-
dc.contributor.authorNazarou, F. I.-
dc.date.accessioned2022-07-06T07:51:35Z-
dc.date.available2022-07-06T07:51:35Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationKostsiukevich S. А., Kolga D. F., Nazarou F.I. Stabilization of milk quality by reducing the loss of the main components in the process of milking cows. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. 461-464 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2706-
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleStabilization of milk quality by reducing the loss of the main components in the process of milking cowsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
materialy-MNPK_SIAHV_2021-461-464.pdf302.78 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.