Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2706
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Kostsiukevich, S. А | - |
dc.contributor.author | Kolga, D. F. | - |
dc.contributor.author | Nazarou, F. I. | - |
dc.date.accessioned | 2022-07-06T07:51:35Z | - |
dc.date.available | 2022-07-06T07:51:35Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Kostsiukevich S. А., Kolga D. F., Nazarou F.I. Stabilization of milk quality by reducing the loss of the main components in the process of milking cows. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. 461-464 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2706 | - |
dc.language.iso | en | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Stabilization of milk quality by reducing the loss of the main components in the process of milking cows | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
materialy-MNPK_SIAHV_2021-461-464.pdf | 302.78 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.