Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2706
Назва: Stabilization of milk quality by reducing the loss of the main components in the process of milking cows
Автори: Kostsiukevich, S. А
Kolga, D. F.
Nazarou, F. I.
Дата публікації: 2021
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Kostsiukevich S. А., Kolga D. F., Nazarou F.I. Stabilization of milk quality by reducing the loss of the main components in the process of milking cows. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. 461-464 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2706
Розташовується у зібраннях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
materialy-MNPK_SIAHV_2021-461-464.pdf302.78 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.