Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27063
Название: | Застосування методу кулонометричного титрування для визначення загальної антиоксидантної активності напоїв на основі зеленого чаю |
Авторы: | Міронов, О. Ю. |
Научный руководитель: | Аксьонова, О. Ф. Отрошко, Н. О. |
Дата публикации: | 2011 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Міронов О. Ю. Застосування методу кулонометричного титрування для визначення загальної антиоксидантної активності напоїв на основі зеленого чаю. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Аксьонова О. Ф., Отрошко Н. О. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 401. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27063 |
Располагается в коллекциях: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_401.pdf | 113.53 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.