Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27063
Название: Застосування методу кулонометричного титрування для визначення загальної антиоксидантної активності напоїв на основі зеленого чаю
Авторы: Міронов, О. Ю.
Научный руководитель: Аксьонова, О. Ф.
Отрошко, Н. О.
Дата публикации: 2011
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Міронов О. Ю. Застосування методу кулонометричного титрування для визначення загальної антиоксидантної активності напоїв на основі зеленого чаю. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Аксьонова О. Ф., Отрошко Н. О. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 401.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27063
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_401.pdf113.53 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.