Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2706
Title: | Stabilization of milk quality by reducing the loss of the main components in the process of milking cows |
Authors: | Kostsiukevich, S. А Kolga, D. F. Nazarou, F. I. |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Kostsiukevich S. А., Kolga D. F., Nazarou F.I. Stabilization of milk quality by reducing the loss of the main components in the process of milking cows. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. 461-464 с. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2706 |
Appears in Collections: | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
materialy-MNPK_SIAHV_2021-461-464.pdf | 302.78 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.