Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27028
Назва: Про спільне одержання ацилгліцеринів та азотпохідних жирних кислот амідуванням олії
Автори: Кицина, І. В.
Науковий керівник : Мельник, А. П.
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Кицина І. В. Про спільне одержання ацилгліцеринів та азотпохідних жирних кислот амідуванням олії. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Мельник А. П. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 397.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27028
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_397.pdf112.45 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.