Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27028
Title: Про спільне одержання ацилгліцеринів та азотпохідних жирних кислот амідуванням олії
Authors: Кицина, І. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Мельник, А. П.
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Кицина І. В. Про спільне одержання ацилгліцеринів та азотпохідних жирних кислот амідуванням олії. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Мельник А. П. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 397.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27028
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_397.pdf112.45 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.