Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27027
Назва: Визначення загальної антиоксидантної активності червоних сухих вин шляхом кулонометричного титрування
Автори: Кисельова, Н. В.
Науковий керівник : Отрошко, Н. О.
Торяник, Д. О.
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Кисельова Н. В. Визначення загальної антиоксидантної активності червоних сухих вин шляхом кулонометричного титрування. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Отрошко Н. О., Торяник Д. О. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 396.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27027
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_396.pdf112.9 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.