Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27011
Назва: Аналіз геометричних особливостей робочих камер теплових апаратів
Автори: Гречко, І. С.
Куриліна, О. В.
Науковий керівник : Саєнко, С. Ю.
Вікман, Н. Є.
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Гречко І. С., Куриліна О. В. Аналіз геометричних особливостей робочих камер теплових апаратів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Саєнко С. Ю., Вікман Н. Є. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 384.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27011
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_384.pdf124.14 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.