Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26995
Назва: Перспективи застосування нанотехнологій для підвищення термодинамічних властивостей теплоносіїв
Автори: Алешко, П. М.
Науковий керівник : Потапов, В. О.
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Алешко П. М. Перспективи застосування нанотехнологій для підвищення термодинамічних властивостей теплоносіїв. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Потапов В. О. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 370.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26995
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_370.pdf105.1 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.