Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/2693
Назва: Перспективи використання борошна зеленої гречки у технології хліба пшеничного
Автори: Болховітіна, О. І.
Жигир, А. М.
Каменюка, Л. А.
Дата публікації: 2021
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Болховітіна О. І., Жигир А. М., Каменюка Л. А. Перспективи використання борошна зеленої гречки у технології хліба пшеничного. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. 437-438 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2693
Розташовується у зібраннях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
materialy-MNPK_SIAHV_2021-437-438.pdf326.35 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.