Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/2693
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Болховітіна, О. І. | - |
dc.contributor.author | Жигир, А. М. | - |
dc.contributor.author | Каменюка, Л. А. | - |
dc.date.accessioned | 2022-07-06T07:24:10Z | - |
dc.date.available | 2022-07-06T07:24:10Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Болховітіна О. І., Жигир А. М., Каменюка Л. А. Перспективи використання борошна зеленої гречки у технології хліба пшеничного. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. 437-438 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2693 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Перспективи використання борошна зеленої гречки у технології хліба пшеничного | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
materialy-MNPK_SIAHV_2021-437-438.pdf | 326.35 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.