Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/2693
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБолховітіна, О. І.-
dc.contributor.authorЖигир, А. М.-
dc.contributor.authorКаменюка, Л. А.-
dc.date.accessioned2022-07-06T07:24:10Z-
dc.date.available2022-07-06T07:24:10Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationБолховітіна О. І., Жигир А. М., Каменюка Л. А. Перспективи використання борошна зеленої гречки у технології хліба пшеничного. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. 437-438 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2693-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleПерспективи використання борошна зеленої гречки у технології хліба пшеничногоuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
materialy-MNPK_SIAHV_2021-437-438.pdf326.35 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.