Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/2693
Название: Перспективи використання борошна зеленої гречки у технології хліба пшеничного
Авторы: Болховітіна, О. І.
Жигир, А. М.
Каменюка, Л. А.
Дата публикации: 2021
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Болховітіна О. І., Жигир А. М., Каменюка Л. А. Перспективи використання борошна зеленої гречки у технології хліба пшеничного. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. 437-438 с.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2693
Располагается в коллекциях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
materialy-MNPK_SIAHV_2021-437-438.pdf326.35 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.