Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26834
Назва: Критерії вибору транспортуючого обладнання безперервної дії харчових підприємств із метою його подальшого удосконалення
Автори: Орлова, С. С.
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Орлова С. С. Критерії вибору транспортуючого обладнання безперервної дії харчових підприємств із метою його подальшого удосконалення. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 362.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26834
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_362.pdf112.51 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.