Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26833
Назва: Визначеня впливу обробки ультразвуком м'ясної сировини на її реологічні характеристик
Автори: Медяник, В. В.
Науковий керівник : Чеканов, М. А.
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Медяник В. В. Визначеня впливу обробки ультразвуком м'ясної сировини на її реологічні характеристик. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Чеканов М. А. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 361.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26833
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_361.pdf111.89 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.