Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26833
Title: Визначеня впливу обробки ультразвуком м'ясної сировини на її реологічні характеристик
Authors: Медяник, В. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Чеканов, М. А.
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Медяник В. В. Визначеня впливу обробки ультразвуком м'ясної сировини на її реологічні характеристик. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Чеканов М. А. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 361.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26833
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_361.pdf111.89 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.