Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26831
Назва: Ультразвукові технології в харчовій промисловості
Автори: Медяник, В. В.
Науковий керівник : Постнов, Г. М.
Червоний, В. М.
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Медяник В. В. Ультразвукові технології в харчовій промисловості. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Постнов Г. М., Червоний В. М. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 360.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26831
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_360.pdf112.38 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.