Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26831
Title: Ультразвукові технології в харчовій промисловості
Authors: Медяник, В. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Постнов, Г. М.
Червоний, В. М.
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Медяник В. В. Ультразвукові технології в харчовій промисловості. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Постнов Г. М., Червоний В. М. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 360.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26831
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_360.pdf112.38 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.