Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26785
Назва: Валідація методик хімічного аналізу для контролю якості харчових систем: концепція та досвід використання
Автори: Євлаш, Вікторія Владленівна
Губський, Сергій Михайлович
Добровольська, Олена Владиславівна
Юрченко, Олег Іванович
Ключові слова: валідація;водорості;йод;хімічний аналіз
Дата публікації: 2016
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Євлаш В. В., Губський С. М., Добровольська О. В., Юрченко О. І. Методи визначення антиоксидантної активності харчових систем: наукометричне дослідження. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 20-23.
Короткий огляд (реферат): Метою представленої доповіді є показ важливості та необхідності валідації методик хімічного аналізу для контролю якості харчових систем при визначення їх придатності щодо вирішення конкретних завдань. Відмітимо, що таку процедуру обов’язково слід проводити для нестандартизованих методик (взятих з наукової літератури, продуктів власної розробки тощо), а у деяких випадках (насамперед, у разі зміни складових матриці харчової системи) – і для стандартизованих методик. Для досягнення мети був проведений аналіз декількох методик. В даному повідомлені розглянемо, як приклад, процедуру валідації методики визначення вмісту йоду у сушених сланях водоростей методом кулонометричного титрування.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26785
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
yevlash_hubskyy_metody_vyznachennya_antyoksydantnoyi_tezy_2016_1_20-23.pdf266.78 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.