Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26785
Название: Валідація методик хімічного аналізу для контролю якості харчових систем: концепція та досвід використання
Авторы: Євлаш, Вікторія Владленівна
Губський, Сергій Михайлович
Добровольська, Олена Владиславівна
Юрченко, Олег Іванович
Ключевые слова: валідація;водорості;йод;хімічний аналіз
Дата публикации: 2016
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Євлаш В. В., Губський С. М., Добровольська О. В., Юрченко О. І. Методи визначення антиоксидантної активності харчових систем: наукометричне дослідження. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 20-23.
Краткий осмотр (реферат): Метою представленої доповіді є показ важливості та необхідності валідації методик хімічного аналізу для контролю якості харчових систем при визначення їх придатності щодо вирішення конкретних завдань. Відмітимо, що таку процедуру обов’язково слід проводити для нестандартизованих методик (взятих з наукової літератури, продуктів власної розробки тощо), а у деяких випадках (насамперед, у разі зміни складових матриці харчової системи) – і для стандартизованих методик. Для досягнення мети був проведений аналіз декількох методик. В даному повідомлені розглянемо, як приклад, процедуру валідації методики визначення вмісту йоду у сушених сланях водоростей методом кулонометричного титрування.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26785
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
yevlash_hubskyy_metody_vyznachennya_antyoksydantnoyi_tezy_2016_1_20-23.pdf266.78 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.