Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26785
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЄвлаш, Вікторія Владленівна-
dc.contributor.authorГубський, Сергій Михайлович-
dc.contributor.authorДобровольська, Олена Владиславівна-
dc.contributor.authorЮрченко, Олег Іванович-
dc.date.accessioned2023-03-15T15:30:43Z-
dc.date.available2023-03-15T15:30:43Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationЄвлаш В. В., Губський С. М., Добровольська О. В., Юрченко О. І. Методи визначення антиоксидантної активності харчових систем: наукометричне дослідження. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 20-23.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26785-
dc.description.abstractМетою представленої доповіді є показ важливості та необхідності валідації методик хімічного аналізу для контролю якості харчових систем при визначення їх придатності щодо вирішення конкретних завдань. Відмітимо, що таку процедуру обов’язково слід проводити для нестандартизованих методик (взятих з наукової літератури, продуктів власної розробки тощо), а у деяких випадках (насамперед, у разі зміни складових матриці харчової системи) – і для стандартизованих методик. Для досягнення мети був проведений аналіз декількох методик. В даному повідомлені розглянемо, як приклад, процедуру валідації методики визначення вмісту йоду у сушених сланях водоростей методом кулонометричного титрування.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectвалідаціяuk_UA
dc.subjectводоростіuk_UA
dc.subjectйодuk_UA
dc.subjectхімічний аналізuk_UA
dc.titleВалідація методик хімічного аналізу для контролю якості харчових систем: концепція та досвід використанняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
yevlash_hubskyy_metody_vyznachennya_antyoksydantnoyi_tezy_2016_1_20-23.pdf266.78 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.