Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26784
Название: Антиоксидантна ємність мармеладу желейно-фруктового з рослинними кріодобавками
Авторы: Шматченко, Наталя Василівна
Артамонова, Майя Володимирівна
Губський, Сергій Михайлович
Ключевые слова: мармелад;антиоксидант;кулонометрія
Дата публикации: 2016
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Шматченко Н. В., Артамонова М. В., Губський С. М. Антиоксидантна ємність мармеладу желейно-фруктового з рослинними кріодобавками. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 392-393.
Краткий осмотр (реферат): Метою дослідження було визначення антиоксидантних властивостей мармеладів желейно-фруктових , зумовлених водорозчинними антиоксидантами такими як аскорбінова кислота, поліфеноли тощо. Досліджені зразки МЖФ були виготовлені з додаванням натуральних рослинних кріодобавок в вигляді паст та порошків.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26784
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
shmatchenko_antyoksydantna_yemnist_marmeladu_tezy_kharkiv_2016_1_392-393.pdf264.76 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.