Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26784
Title: | Антиоксидантна ємність мармеладу желейно-фруктового з рослинними кріодобавками |
Authors: | Шматченко, Наталя Василівна Артамонова, Майя Володимирівна Губський, Сергій Михайлович |
Keywords: | мармелад;антиоксидант;кулонометрія |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Шматченко Н. В., Артамонова М. В., Губський С. М. Антиоксидантна ємність мармеладу желейно-фруктового з рослинними кріодобавками. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 392-393. |
Abstract: | Метою дослідження було визначення антиоксидантних властивостей мармеладів желейно-фруктових , зумовлених водорозчинними антиоксидантами такими як аскорбінова кислота, поліфеноли тощо. Досліджені зразки МЖФ були виготовлені з додаванням натуральних рослинних кріодобавок в вигляді паст та порошків. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26784 |
Appears in Collections: | Статті |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
shmatchenko_antyoksydantna_yemnist_marmeladu_tezy_kharkiv_2016_1_392-393.pdf | 264.76 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.