Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26784
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШматченко, Наталя Василівна-
dc.contributor.authorАртамонова, Майя Володимирівна-
dc.contributor.authorГубський, Сергій Михайлович-
dc.date.accessioned2023-03-15T15:24:51Z-
dc.date.available2023-03-15T15:24:51Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationШматченко Н. В., Артамонова М. В., Губський С. М. Антиоксидантна ємність мармеладу желейно-фруктового з рослинними кріодобавками. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 392-393.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26784-
dc.description.abstractМетою дослідження було визначення антиоксидантних властивостей мармеладів желейно-фруктових , зумовлених водорозчинними антиоксидантами такими як аскорбінова кислота, поліфеноли тощо. Досліджені зразки МЖФ були виготовлені з додаванням натуральних рослинних кріодобавок в вигляді паст та порошків.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectмармеладuk_UA
dc.subjectантиоксидантuk_UA
dc.subjectкулонометріяuk_UA
dc.titleАнтиоксидантна ємність мармеладу желейно-фруктового з рослинними кріодобавкамиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
shmatchenko_antyoksydantna_yemnist_marmeladu_tezy_kharkiv_2016_1_392-393.pdf264.76 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.