Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26784
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шматченко, Наталя Василівна | - |
dc.contributor.author | Артамонова, Майя Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Губський, Сергій Михайлович | - |
dc.date.accessioned | 2023-03-15T15:24:51Z | - |
dc.date.available | 2023-03-15T15:24:51Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Шматченко Н. В., Артамонова М. В., Губський С. М. Антиоксидантна ємність мармеладу желейно-фруктового з рослинними кріодобавками. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 392-393. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26784 | - |
dc.description.abstract | Метою дослідження було визначення антиоксидантних властивостей мармеладів желейно-фруктових , зумовлених водорозчинними антиоксидантами такими як аскорбінова кислота, поліфеноли тощо. Досліджені зразки МЖФ були виготовлені з додаванням натуральних рослинних кріодобавок в вигляді паст та порошків. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.subject | мармелад | uk_UA |
dc.subject | антиоксидант | uk_UA |
dc.subject | кулонометрія | uk_UA |
dc.title | Антиоксидантна ємність мармеладу желейно-фруктового з рослинними кріодобавками | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Статті |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
shmatchenko_antyoksydantna_yemnist_marmeladu_tezy_kharkiv_2016_1_392-393.pdf | 264.76 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.