Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26730
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorМихайлов, В. М.-
dc.contributor.advisorЄфремов, Ю. І.-
dc.contributor.advisorМихайлова, С. В.-
dc.contributor.authorРжецький, М. Є.-
dc.contributor.authorДовженко, Т. М.-
dc.contributor.authorЧеркашин, В. В.-
dc.date.accessioned2023-03-15T09:40:36Z-
dc.date.available2023-03-15T09:40:36Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationРжецький М. Є., Довженко Т. М., Черкашин В. В. Рослинна сировина і вдосконалення шляхів тепло-, масообмінної обробки. апаратурне оформлення процесів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Михайлов В. М., Єфремов Ю. І., Михайлова С. В. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 333.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26730-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleРослинна сировина і вдосконалення шляхів тепло-, масообмінної обробки. апаратурне оформлення процесівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_333.pdf116.2 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.