Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26720
Title: | Обґрунтування оптимального способу виробництва пивного солоду |
Authors: | Общий, С. А. Кацька, О. В. Ігнатенко, М. М. Александров, В. Л. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Черевко, О. І. Кіптела, Л. В. Загорулько, О. Є. |
Issue Date: | 2011 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Общий С. А., Кацька О. В., Ігнатенко М. М., Александров В. Л. Обґрунтування оптимального способу виробництва пивного солоду. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Черевко О. І., Кіптела Л. В., Загорулько О. Є. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 330. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26720 |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_330.pdf | 115.22 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.