Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26720
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorЧеревко, О. І.-
dc.contributor.advisorКіптела, Л. В.-
dc.contributor.advisorЗагорулько, О. Є.-
dc.contributor.authorОбщий, С. А.-
dc.contributor.authorКацька, О. В.-
dc.contributor.authorІгнатенко, М. М.-
dc.contributor.authorАлександров, В. Л.-
dc.date.accessioned2023-03-15T09:10:03Z-
dc.date.available2023-03-15T09:10:03Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationОбщий С. А., Кацька О. В., Ігнатенко М. М., Александров В. Л. Обґрунтування оптимального способу виробництва пивного солоду. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Черевко О. І., Кіптела Л. В., Загорулько О. Є. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 330.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26720-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleОбґрунтування оптимального способу виробництва пивного солодуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_330.pdf115.22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.