Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26717
Название: Перспективні напрямки розробки обладнання для теплової обробки харчових продуктів електричним струмом
Авторы: Мироненко, О. О.
Крем’янська, К. В.
Даценко, А. М.
Научный руководитель: Михайлов, В. М.
Бабкіна, І. В.
Шевченко, А. О.
Дата публикации: 2011
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Мироненко О. О., Крем’янська К. В., Даценко А. М. Перспективні напрямки розробки обладнання для теплової обробки харчових продуктів електричним струмом. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Михайлов В. М., Бабкіна І. В., Шевченко А. О. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 328.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26717
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_328.pdf116.12 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.