Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26717
Название: | Перспективні напрямки розробки обладнання для теплової обробки харчових продуктів електричним струмом |
Авторы: | Мироненко, О. О. Крем’янська, К. В. Даценко, А. М. |
Научный руководитель: | Михайлов, В. М. Бабкіна, І. В. Шевченко, А. О. |
Дата публикации: | 2011 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Мироненко О. О., Крем’янська К. В., Даценко А. М. Перспективні напрямки розробки обладнання для теплової обробки харчових продуктів електричним струмом. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Михайлов В. М., Бабкіна І. В., Шевченко А. О. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 328. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26717 |
Располагается в коллекциях: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_328.pdf | 116.12 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.