Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26717
Title: Перспективні напрямки розробки обладнання для теплової обробки харчових продуктів електричним струмом
Authors: Мироненко, О. О.
Крем’янська, К. В.
Даценко, А. М.
metadata.dc.contributor.advisor: Михайлов, В. М.
Бабкіна, І. В.
Шевченко, А. О.
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Мироненко О. О., Крем’янська К. В., Даценко А. М. Перспективні напрямки розробки обладнання для теплової обробки харчових продуктів електричним струмом. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Михайлов В. М., Бабкіна І. В., Шевченко А. О. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 328.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26717
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_328.pdf116.12 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.