Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26710
Title: Мікрофільтрація як метод підготовки молочної сироватки до нанофільтрації
Authors: Лебедєва, О. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Мирончук, В. Г.
Змієвський, Ю. Г.
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Лебедєва О. В. Мікрофільтрація як метод підготовки молочної сироватки до нанофільтрації. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Мирончук В. Г., Змієвський Ю. Г. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 323.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26710
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_323.pdf114.8 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.