Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26710
Название: Мікрофільтрація як метод підготовки молочної сироватки до нанофільтрації
Авторы: Лебедєва, О. В.
Научный руководитель: Мирончук, В. Г.
Змієвський, Ю. Г.
Дата публикации: 2011
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Лебедєва О. В. Мікрофільтрація як метод підготовки молочної сироватки до нанофільтрації. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Мирончук В. Г., Змієвський Ю. Г. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 323.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26710
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_323.pdf114.8 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.