Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26701
Title: Удосконалення технологій м’ясопродуктів з використанням ензимів
Authors: Бударіна, А. І.
Альбоща, А. В.
Issue Date: 25-Apr-2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Бударіна А.І., Альбоща А.В. Удосконалення технологій м’ясопродуктів з використанням ензимів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Янчева М. О. Харків. 2012. Ч. 1. С. 62
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26701
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2012_1-62.pdf135.9 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.