Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26701
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБударіна, А. І.-
dc.contributor.authorАльбоща, А. В.-
dc.date.accessioned2023-03-15T08:36:57Z-
dc.date.available2023-03-15T08:36:57Z-
dc.date.issued2012-04-25-
dc.identifier.citationБударіна А.І., Альбоща А.В. Удосконалення технологій м’ясопродуктів з використанням ензимів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Янчева М. О. Харків. 2012. Ч. 1. С. 62uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26701-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleУдосконалення технологій м’ясопродуктів з використанням ензимівuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2012_1-62.pdf135.9 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.