Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26666
Назва: Економічна ефективність виробництва нового виду макаронних виробів з додаванням напівфабрикату кісткового харчового та інтегральна оцінка якості розробленої продукції
Автори: Головко, М.П.
Чуйко, М.М.
Верешко, Н.В.
Ключові слова: макаронні вироби;напівфабрикат кістковий харчовий;виробництво нового виду макаронних виробів з додаванням напівфабрикату кісткового харчового;економічна ефективність;інтегральна оцінка;якість;продукція;pasta;semi-finished bone food;production of a new type of pasta with the addition of semi-finished bone food;economic efficiency;integrated assessment;quality;product;макаронные изделия;полуфабрикат костный пищевой;производство нового вида макаронных изделий с добавлением полуфабриката костного пищевого;экономическая эффективность;интегральная оценка;качество;продукция
Дата публікації: 2009
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Головко М.П., Чуйко М.М., Верешко Н.В. Економічна ефективність виробництва нового виду макаронних виробів з додаванням напівфабрикату кісткового харчового та інтегральна оцінка якості розробленої продукції. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2009. Вип. 1(9), Ч.1. С. 294-301.
Короткий огляд (реферат): Розраховано економічну ефективність від впровадження у виробництво нового виду макаронних виробів з додаванням напівфабрикату кісткового харчового (НКХ) та проведено інтегральну оцінку їх якості. Показано високий рівень якості й економічності нової продукції порівняно з традиційними макаронними виробами.
Economic efficiency is expected from introduction in production of new type of macaronis wares with addition of semiproduct food bone (SFB) and the integral estimation of their quality is conducted. The high level of quality and economy of new products is rotined by comparison to traditional macaronis wares.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26666
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (9) Ч1

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
esprstp_2009_1(1)__43.pdf683.48 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.