Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26666
Название: Економічна ефективність виробництва нового виду макаронних виробів з додаванням напівфабрикату кісткового харчового та інтегральна оцінка якості розробленої продукції
Авторы: Головко, М.П.
Чуйко, М.М.
Верешко, Н.В.
Ключевые слова: макаронні вироби;напівфабрикат кістковий харчовий;виробництво нового виду макаронних виробів з додаванням напівфабрикату кісткового харчового;економічна ефективність;інтегральна оцінка;якість;продукція;pasta;semi-finished bone food;production of a new type of pasta with the addition of semi-finished bone food;economic efficiency;integrated assessment;quality;product;макаронные изделия;полуфабрикат костный пищевой;производство нового вида макаронных изделий с добавлением полуфабриката костного пищевого;экономическая эффективность;интегральная оценка;качество;продукция
Дата публикации: 2009
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Головко М.П., Чуйко М.М., Верешко Н.В. Економічна ефективність виробництва нового виду макаронних виробів з додаванням напівфабрикату кісткового харчового та інтегральна оцінка якості розробленої продукції. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2009. Вип. 1(9), Ч.1. С. 294-301.
Краткий осмотр (реферат): Розраховано економічну ефективність від впровадження у виробництво нового виду макаронних виробів з додаванням напівфабрикату кісткового харчового (НКХ) та проведено інтегральну оцінку їх якості. Показано високий рівень якості й економічності нової продукції порівняно з традиційними макаронними виробами.
Economic efficiency is expected from introduction in production of new type of macaronis wares with addition of semiproduct food bone (SFB) and the integral estimation of their quality is conducted. The high level of quality and economy of new products is rotined by comparison to traditional macaronis wares.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26666
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (9) Ч1

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
esprstp_2009_1(1)__43.pdf683.48 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.