Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26666
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Головко, М.П. | - |
dc.contributor.author | Чуйко, М.М. | - |
dc.contributor.author | Верешко, Н.В. | - |
dc.date.accessioned | 2023-03-14T22:27:47Z | - |
dc.date.available | 2023-03-14T22:27:47Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | Головко М.П., Чуйко М.М., Верешко Н.В. Економічна ефективність виробництва нового виду макаронних виробів з додаванням напівфабрикату кісткового харчового та інтегральна оцінка якості розробленої продукції. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2009. Вип. 1(9), Ч.1. С. 294-301. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26666 | - |
dc.description.abstract | Розраховано економічну ефективність від впровадження у виробництво нового виду макаронних виробів з додаванням напівфабрикату кісткового харчового (НКХ) та проведено інтегральну оцінку їх якості. Показано високий рівень якості й економічності нової продукції порівняно з традиційними макаронними виробами. | uk_UA |
dc.description.abstract | Economic efficiency is expected from introduction in production of new type of macaronis wares with addition of semiproduct food bone (SFB) and the integral estimation of their quality is conducted. The high level of quality and economy of new products is rotined by comparison to traditional macaronis wares. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | макаронні вироби | uk_UA |
dc.subject | напівфабрикат кістковий харчовий | uk_UA |
dc.subject | виробництво нового виду макаронних виробів з додаванням напівфабрикату кісткового харчового | uk_UA |
dc.subject | економічна ефективність | uk_UA |
dc.subject | інтегральна оцінка | uk_UA |
dc.subject | якість | uk_UA |
dc.subject | продукція | uk_UA |
dc.subject | pasta | uk_UA |
dc.subject | semi-finished bone food | uk_UA |
dc.subject | production of a new type of pasta with the addition of semi-finished bone food | uk_UA |
dc.subject | economic efficiency | uk_UA |
dc.subject | integrated assessment | uk_UA |
dc.subject | quality | uk_UA |
dc.subject | product | uk_UA |
dc.subject | макаронные изделия | uk_UA |
dc.subject | полуфабрикат костный пищевой | uk_UA |
dc.subject | производство нового вида макаронных изделий с добавлением полуфабриката костного пищевого | uk_UA |
dc.subject | экономическая эффективность | uk_UA |
dc.subject | интегральная оценка | uk_UA |
dc.subject | качество | uk_UA |
dc.subject | продукция | uk_UA |
dc.title | Економічна ефективність виробництва нового виду макаронних виробів з додаванням напівфабрикату кісткового харчового та інтегральна оцінка якості розробленої продукції | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (9) Ч1 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2009_1(1)__43.pdf | 683.48 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.