Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26666
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГоловко, М.П.-
dc.contributor.authorЧуйко, М.М.-
dc.contributor.authorВерешко, Н.В.-
dc.date.accessioned2023-03-14T22:27:47Z-
dc.date.available2023-03-14T22:27:47Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationГоловко М.П., Чуйко М.М., Верешко Н.В. Економічна ефективність виробництва нового виду макаронних виробів з додаванням напівфабрикату кісткового харчового та інтегральна оцінка якості розробленої продукції. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2009. Вип. 1(9), Ч.1. С. 294-301.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26666-
dc.description.abstractРозраховано економічну ефективність від впровадження у виробництво нового виду макаронних виробів з додаванням напівфабрикату кісткового харчового (НКХ) та проведено інтегральну оцінку їх якості. Показано високий рівень якості й економічності нової продукції порівняно з традиційними макаронними виробами.uk_UA
dc.description.abstractEconomic efficiency is expected from introduction in production of new type of macaronis wares with addition of semiproduct food bone (SFB) and the integral estimation of their quality is conducted. The high level of quality and economy of new products is rotined by comparison to traditional macaronis wares.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectмакаронні виробиuk_UA
dc.subjectнапівфабрикат кістковий харчовийuk_UA
dc.subjectвиробництво нового виду макаронних виробів з додаванням напівфабрикату кісткового харчовогоuk_UA
dc.subjectекономічна ефективністьuk_UA
dc.subjectінтегральна оцінкаuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectпродукціяuk_UA
dc.subjectpastauk_UA
dc.subjectsemi-finished bone fooduk_UA
dc.subjectproduction of a new type of pasta with the addition of semi-finished bone fooduk_UA
dc.subjecteconomic efficiencyuk_UA
dc.subjectintegrated assessmentuk_UA
dc.subjectqualityuk_UA
dc.subjectproductuk_UA
dc.subjectмакаронные изделияuk_UA
dc.subjectполуфабрикат костный пищевойuk_UA
dc.subjectпроизводство нового вида макаронных изделий с добавлением полуфабриката костного пищевогоuk_UA
dc.subjectэкономическая эффективностьuk_UA
dc.subjectинтегральная оценкаuk_UA
dc.subjectкачествоuk_UA
dc.subjectпродукцияuk_UA
dc.titleЕкономічна ефективність виробництва нового виду макаронних виробів з додаванням напівфабрикату кісткового харчового та інтегральна оцінка якості розробленої продукціїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (9) Ч1

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
esprstp_2009_1(1)__43.pdf683.48 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.