Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26623
Title: Щодо розробки прискореної технології хліба з використанням дієтичної добавки «Шрот зародків пшениці харчовий»
Authors: Максименко, А. Ю.
Issue Date: 25-Apr-2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Максименко А.Ю. Щодо розробки прискореної технології хліба з використанням дієтичної добавки «Шрот зародків пшениці харчовий». Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Олійник С. Г. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 1. С. 48
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26623
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2012_1-48.pdf136.24 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.