Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26601
Название: Вплив умов зберігання та транспортування на збереження споживчих властивостей паперових виробів
Авторы: Чернова, Т. В.
Научный руководитель: Колесник, Т. Л.
Іванова, А. А.
Дата публикации: 2011
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Чернова Т. В. Вплив умов зберігання та транспортування на збереження споживчих властивостей паперових виробів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Колесник Т. Л., Іванова А. А. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 305.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26601
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_305.pdf116.64 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.