Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26581
Назва: Антиоксидантні властивості пшеничного та житнього хліба, збагаченого шротом плодів шипшини
Автори: Лапицька, Надія Володимирівна
Губський, Сергій Михайлович
Олійник, Світлана Георгіївна
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Ключові слова: антиоксидантні властивості;шрот плодів шипшини;житній хліб;пшеничний хліб
Дата публікації: 2019
Видавництво: Чернігів: НУЧК імені Т. Г. Шевченка
Бібліографічний опис: Лапицька Н. В., Губський С. М., Олійник С. Г., Самохвалова О. В. Антиоксидантні властивості пшеничного та житнього хліба, збагаченого шротом плодів шипшини. Крок у науку: дослідження у галузі природничо-математичних дисциплін та методик їх навчання: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів і молодих учених, м. Чернігів, 27 листопада 2019 р. Чернігів: НУЧК імені Т. Г. Шевченка, 2019. С. 39-40.
Короткий огляд (реферат): Метою даної роботи було визначення загальної антиоксидантної ємності (ЗАЄ) та вмісту поліфенолів (ЗВП) в ШПШ та виготовлених зразках пшеничного та житнього хліба, збагачених добавкою.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26581
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
lapytska_hubskyy_antyoksydantni_vlastyvosti_tezy_chernihiv_2019_39-40.pdf381.98 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.