Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26581
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛапицька, Надія Володимирівна-
dc.contributor.authorГубський, Сергій Михайлович-
dc.contributor.authorОлійник, Світлана Георгіївна-
dc.contributor.authorСамохвалова, Ольга Володимирівна-
dc.date.accessioned2023-03-14T13:44:20Z-
dc.date.available2023-03-14T13:44:20Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationЛапицька Н. В., Губський С. М., Олійник С. Г., Самохвалова О. В. Антиоксидантні властивості пшеничного та житнього хліба, збагаченого шротом плодів шипшини. Крок у науку: дослідження у галузі природничо-математичних дисциплін та методик їх навчання: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів і молодих учених, м. Чернігів, 27 листопада 2019 р. Чернігів: НУЧК імені Т. Г. Шевченка, 2019. С. 39-40.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26581-
dc.description.abstractМетою даної роботи було визначення загальної антиоксидантної ємності (ЗАЄ) та вмісту поліфенолів (ЗВП) в ШПШ та виготовлених зразках пшеничного та житнього хліба, збагачених добавкою.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherЧернігів: НУЧК імені Т. Г. Шевченкаuk_UA
dc.subjectантиоксидантні властивостіuk_UA
dc.subjectшрот плодів шипшиниuk_UA
dc.subjectжитній хлібuk_UA
dc.subjectпшеничний хлібuk_UA
dc.titleАнтиоксидантні властивості пшеничного та житнього хліба, збагаченого шротом плодів шипшиниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
lapytska_hubskyy_antyoksydantni_vlastyvosti_tezy_chernihiv_2019_39-40.pdf381.98 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.