Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26581
Название: | Антиоксидантні властивості пшеничного та житнього хліба, збагаченого шротом плодів шипшини |
Авторы: | Лапицька, Надія Володимирівна Губський, Сергій Михайлович Олійник, Світлана Георгіївна Самохвалова, Ольга Володимирівна |
Ключевые слова: | антиоксидантні властивості;шрот плодів шипшини;житній хліб;пшеничний хліб |
Дата публикации: | 2019 |
Издательство: | Чернігів: НУЧК імені Т. Г. Шевченка |
Библиографическое описание: | Лапицька Н. В., Губський С. М., Олійник С. Г., Самохвалова О. В. Антиоксидантні властивості пшеничного та житнього хліба, збагаченого шротом плодів шипшини. Крок у науку: дослідження у галузі природничо-математичних дисциплін та методик їх навчання: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів і молодих учених, м. Чернігів, 27 листопада 2019 р. Чернігів: НУЧК імені Т. Г. Шевченка, 2019. С. 39-40. |
Краткий осмотр (реферат): | Метою даної роботи було визначення загальної антиоксидантної ємності (ЗАЄ) та вмісту поліфенолів (ЗВП) в ШПШ та виготовлених зразках пшеничного та житнього хліба, збагачених добавкою. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26581 |
Располагается в коллекциях: | Статті |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
lapytska_hubskyy_antyoksydantni_vlastyvosti_tezy_chernihiv_2019_39-40.pdf | 381.98 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.