Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26579
Назва: | Використання високоефективного підсолоджувача сукралози у виробництві кексу сирного |
Автори: | Аксьонова, Олена Федорівна Губський, Сергій Михайлович Торяник, Дмитро Олександрович Кот, С.М. |
Ключові слова: | сукралоза;кекс сирний |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | Дніпро: «Середняк Т. К.» |
Бібліографічний опис: | Аксьонова О. Ф., Губський С. М., Торяник Д. О., Кот С. М. Використання високоефективного підсолоджувача сукралози у виробництві кексу сирного. Теоретичні та експериментальні аспекти сучасної хімії та матеріалів ТАСХ-2020: матеріали ІV Всеукр. наук. конф., м. Дніпро, 10 квітня 2020 р. Дніпро: «Середняк Т. К.», 2020. С. 146-149. |
Короткий огляд (реферат): | Метою даної публікації була розробка технології кексу сирного з частковою заміною цукру сукролозою. В якості прототипу було обрано кекс сирний. Рецептурну кількість підсолоджувача на основі сукралози (ТМ SPLENDA) було вирішено обрати виходячи із заміни 70%, 50% та 30% цукру на сукралозу. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26579 |
ISBN: | 978-617-7822-36-2 |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
aksonova_hubskyy_vykorystannya_vysokoefektyvnoho_pidsolodzhuvacha_dnipro_2020_146-149.pdf | 701.58 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.