Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26579
Назва: Використання високоефективного підсолоджувача сукралози у виробництві кексу сирного
Автори: Аксьонова, Олена Федорівна
Губський, Сергій Михайлович
Торяник, Дмитро Олександрович
Кот, С.М.
Ключові слова: сукралоза;кекс сирний
Дата публікації: 2020
Видавництво: Дніпро: «Середняк Т. К.»
Бібліографічний опис: Аксьонова О. Ф., Губський С. М., Торяник Д. О., Кот С. М. Використання високоефективного підсолоджувача сукралози у виробництві кексу сирного. Теоретичні та експериментальні аспекти сучасної хімії та матеріалів ТАСХ-2020: матеріали ІV Всеукр. наук. конф., м. Дніпро, 10 квітня 2020 р. Дніпро: «Середняк Т. К.», 2020. С. 146-149.
Короткий огляд (реферат): Метою даної публікації була розробка технології кексу сирного з частковою заміною цукру сукролозою. В якості прототипу було обрано кекс сирний. Рецептурну кількість підсолоджувача на основі сукралози (ТМ SPLENDA) було вирішено обрати виходячи із заміни 70%, 50% та 30% цукру на сукралозу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26579
ISBN: 978-617-7822-36-2
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
aksonova_hubskyy_vykorystannya_vysokoefektyvnoho_pidsolodzhuvacha_dnipro_2020_146-149.pdf701.58 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.