Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26579
Название: | Використання високоефективного підсолоджувача сукралози у виробництві кексу сирного |
Авторы: | Аксьонова, Олена Федорівна Губський, Сергій Михайлович Торяник, Дмитро Олександрович Кот, С.М. |
Ключевые слова: | сукралоза;кекс сирний |
Дата публикации: | 2020 |
Издательство: | Дніпро: «Середняк Т. К.» |
Библиографическое описание: | Аксьонова О. Ф., Губський С. М., Торяник Д. О., Кот С. М. Використання високоефективного підсолоджувача сукралози у виробництві кексу сирного. Теоретичні та експериментальні аспекти сучасної хімії та матеріалів ТАСХ-2020: матеріали ІV Всеукр. наук. конф., м. Дніпро, 10 квітня 2020 р. Дніпро: «Середняк Т. К.», 2020. С. 146-149. |
Краткий осмотр (реферат): | Метою даної публікації була розробка технології кексу сирного з частковою заміною цукру сукролозою. В якості прототипу було обрано кекс сирний. Рецептурну кількість підсолоджувача на основі сукралози (ТМ SPLENDA) було вирішено обрати виходячи із заміни 70%, 50% та 30% цукру на сукралозу. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26579 |
ISBN: | 978-617-7822-36-2 |
Располагается в коллекциях: | Статті |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
aksonova_hubskyy_vykorystannya_vysokoefektyvnoho_pidsolodzhuvacha_dnipro_2020_146-149.pdf | 701.58 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.