Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26579
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Аксьонова, Олена Федорівна | - |
dc.contributor.author | Губський, Сергій Михайлович | - |
dc.contributor.author | Торяник, Дмитро Олександрович | - |
dc.contributor.author | Кот, С.М. | - |
dc.date.accessioned | 2023-03-14T13:36:58Z | - |
dc.date.available | 2023-03-14T13:36:58Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Аксьонова О. Ф., Губський С. М., Торяник Д. О., Кот С. М. Використання високоефективного підсолоджувача сукралози у виробництві кексу сирного. Теоретичні та експериментальні аспекти сучасної хімії та матеріалів ТАСХ-2020: матеріали ІV Всеукр. наук. конф., м. Дніпро, 10 квітня 2020 р. Дніпро: «Середняк Т. К.», 2020. С. 146-149. | uk_UA |
dc.identifier.isbn | 978-617-7822-36-2 | - |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26579 | - |
dc.description.abstract | Метою даної публікації була розробка технології кексу сирного з частковою заміною цукру сукролозою. В якості прототипу було обрано кекс сирний. Рецептурну кількість підсолоджувача на основі сукралози (ТМ SPLENDA) було вирішено обрати виходячи із заміни 70%, 50% та 30% цукру на сукралозу. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Дніпро: «Середняк Т. К.» | uk_UA |
dc.subject | сукралоза | uk_UA |
dc.subject | кекс сирний | uk_UA |
dc.title | Використання високоефективного підсолоджувача сукралози у виробництві кексу сирного | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Статті |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
aksonova_hubskyy_vykorystannya_vysokoefektyvnoho_pidsolodzhuvacha_dnipro_2020_146-149.pdf | 701.58 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.