Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26579
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorАксьонова, Олена Федорівна-
dc.contributor.authorГубський, Сергій Михайлович-
dc.contributor.authorТоряник, Дмитро Олександрович-
dc.contributor.authorКот, С.М.-
dc.date.accessioned2023-03-14T13:36:58Z-
dc.date.available2023-03-14T13:36:58Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationАксьонова О. Ф., Губський С. М., Торяник Д. О., Кот С. М. Використання високоефективного підсолоджувача сукралози у виробництві кексу сирного. Теоретичні та експериментальні аспекти сучасної хімії та матеріалів ТАСХ-2020: матеріали ІV Всеукр. наук. конф., м. Дніпро, 10 квітня 2020 р. Дніпро: «Середняк Т. К.», 2020. С. 146-149.uk_UA
dc.identifier.isbn978-617-7822-36-2-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26579-
dc.description.abstractМетою даної публікації була розробка технології кексу сирного з частковою заміною цукру сукролозою. В якості прототипу було обрано кекс сирний. Рецептурну кількість підсолоджувача на основі сукралози (ТМ SPLENDA) було вирішено обрати виходячи із заміни 70%, 50% та 30% цукру на сукралозу.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherДніпро: «Середняк Т. К.»uk_UA
dc.subjectсукралозаuk_UA
dc.subjectкекс сирнийuk_UA
dc.titleВикористання високоефективного підсолоджувача сукралози у виробництві кексу сирногоuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
aksonova_hubskyy_vykorystannya_vysokoefektyvnoho_pidsolodzhuvacha_dnipro_2020_146-149.pdf701.58 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.