Skip navigation
logo sbtu repo
Главная страница
Просмотр
Разделы и коллекции
Просмотр ресурсов по:
Даты випуска
Авторы
Заголовки
Темы
Справка
Язык
English
русский
українська
Войти
Мой архив ресурсов
Обновления на e-mail
Редактировать профиль
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Поиск
Поиск:
Весь архив электронных ресурсов
02. Автореферати дисертацій
05.18.16 – Технологія продуктів харчування
запрос
Текущие фильтры:
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Начать новый поиск
Добавить фильтры:
Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Результаты 1-4 из 4.
назад
1
дальше
Найденные ресурсы:
Дата выпуска
Название
Автор(ы)
2006
Технологія напівфабрикатів на основі сколотин для виробництва збитої десертної продукції: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчування
Дейниченко, Григорій Вікторович
;
Золотухіна, Інна Василівна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі, Кафедра устаткування підприємств харчування
2006
Технологія напівфабрикатів з культивованих грибів глива звичайна та кулінарної продукції з їх використанням: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчування
Крайнюк, Людмила Миколаївна
;
М’ячикова, Ніна Іванівна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі, Кафедра технології харчування
2005
Технологія напівфабрикату на основі топінамбура для солодких збивних страв: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчування
Гніцевич, Вікторія Альбертівна
;
Васильєва, Олена Олександрівна
2006
Технологія м’ясних і рибних січених напівфабрикатів з топінамбуром: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчування
Гніцевич, Вікторія Альбертівна
;
Слащева, Аліна В’ячеславівна
Просмотр
Автор
1
Васильєва, Олена Олександрівна
1
Золотухіна, Інна Василівна
1
М’ячикова, Ніна Іванівна
1
Слащева, Аліна В’ячеславівна
Тема
4
напівфабрикат
2
Jerusalem artichoke
2
топинамбур
2
топінамбур
1
antioxidant
1
biological value
1
buttermilk
1
cornel
1
culinary products
1
cultivated Pleurotus Ostreatus mu...
.
дальше >
по дате выпуска
3
2006
1
2005
Has File(s)
4
true