Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-10 зі 60.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2011Технологія жировмісного оздоблювального напівфабрикату, що містить гемове залізо: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчуванняЄвлаш, Вікторія Владленівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2016Наукове обґрунтування використання дієтичних добавок рослинного походження в технологіях кулінарної продукції геродієтичного призначення: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.16 – технологія харчової продукціїПересічний, Михайло Іванович; Свідло, Карина Володимирівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2009Наукові основи технології переробки м’ясної сировини з використанням ферментних препаратів: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчуванняЧеревко, Олександр Іванович; Коваленко, Валентина Олексіївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі, Кафедра процесів, апаратів та автоматизації харчових виробництв
2004Технологія структурованих аналогів філе рибного та кулінарної продукції на їх основі: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчуванняКрайнюк, Людмила Миколаївна; Бреславець, Тетяна Віталіївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі, Кафедра технології харчування
2003Технологія комплексної харчової добавки на основі боєнської крові: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчуванняКоваленко, Валентина Олексіївна; Волошин, Павло Валентинович; Харківський державний університет харчування та торгівлі, Кафедра гігієни харчування та мікробіології
2008Технологія плодово-ягідних соусів з використанням екстракту полісахаридів оболонки насіння льону: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчуванняМалюк, Людмила Петрівна; Зіолковська, Анна Віталіївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі, Кафедра готельного і ресторанного бізнесу
2002Вдосконалення процесу подрібнення харчової сировини та обладнання для його реалізації на підприємствах харчуванняПростаков, Олександр Олександрович; Дуб, Володимир Васильович; Харківський державний університет харчування та торгівлі, Кафедра устаткування підприємств харчування
2016Удосконалення технології напоїв з використанням подрібнення плодів у вихровому шарі феромагнітних частинок: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія харчової продукціїКапліна, Тетяна Вікторівна; Миронов, Денис Анатолійович; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2016Наукове обгрунтування технологій напівфабрикатів збивних для кулінарної та кондитерської продукції з поліфазною дисперсною структурою: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.16 – технологія харчової продукціїГринченко, Ольга Олексіївна; Горальчук, Андрій Богданович; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2008Технологія паст закусочних на основі сиру кисломолочного нежирного: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчуванняПерцевий, Федір Всеволодович; Гурський, Петро Васильович; Харківський державний університет харчування та торгівлі, Кафедра технології харчування