Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/2656
Назва: Використання лляного і соргового борошна в технології безглютенового хліба
Автори: Кучерук, З. І.
Бондар, М. О.
Дата публікації: 2021
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Кучерук З. І., Бондар М. О. Використання лляного і соргового борошна в технології безглютенового хліба. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. 409-411 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2656
Розташовується у зібраннях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
materialy-MNPK_SIAHV_2021-409-411.pdf298.39 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.