Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/2656
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кучерук, З. І. | - |
dc.contributor.author | Бондар, М. О. | - |
dc.date.accessioned | 2022-07-05T10:59:09Z | - |
dc.date.available | 2022-07-05T10:59:09Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Кучерук З. І., Бондар М. О. Використання лляного і соргового борошна в технології безглютенового хліба. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. 409-411 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2656 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Використання лляного і соргового борошна в технології безглютенового хліба | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв" |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
materialy-MNPK_SIAHV_2021-409-411.pdf | 298.39 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.