Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/2656
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorКучерук, З. І.-
dc.contributor.authorБондар, М. О.-
dc.date.accessioned2022-07-05T10:59:09Z-
dc.date.available2022-07-05T10:59:09Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationКучерук З. І., Бондар М. О. Використання лляного і соргового борошна в технології безглютенового хліба. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. 409-411 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2656-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleВикористання лляного і соргового борошна в технології безглютенового хлібаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
materialy-MNPK_SIAHV_2021-409-411.pdf298.39 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.