Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2656
Название: Використання лляного і соргового борошна в технології безглютенового хліба
Авторы: Кучерук, З. І.
Бондар, М. О.
Дата публикации: 2021
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Кучерук З. І., Бондар М. О. Використання лляного і соргового борошна в технології безглютенового хліба. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. 409-411 с.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2656
Располагается в коллекциях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
materialy-MNPK_SIAHV_2021-409-411.pdf298.39 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.