Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2656
Название: | Використання лляного і соргового борошна в технології безглютенового хліба |
Авторы: | Кучерук, З. І. Бондар, М. О. |
Дата публикации: | 2021 |
Издательство: | Харків: ДБТУ |
Библиографическое описание: | Кучерук З. І., Бондар М. О. Використання лляного і соргового борошна в технології безглютенового хліба. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. 409-411 с. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2656 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв" |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
materialy-MNPK_SIAHV_2021-409-411.pdf | 298.39 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.